Familjebehandling

Du kanske vill ha hjälp med något som är svårt att hantera i familjen, eller så kan någon i din omgivning vara orolig för hur ditt barn har det. Oavsett orsak så vill vi vara till stöd för er när livet känns tungt och vardagen svår att bära. Vi stöttar, följer med, håller i och håller ut tills kraften i familjen återvänder. Tills livet är hanterbart för er igen.

Stöd för hela familjen

Hos oss möter du erfarna familjebehandlare, som via praktiskt stöd, pedagogiska verktyg och terapeutiska samtal, kan stötta er att göra nödvändiga förändringar. Tillsammans tar vi fram en plan, som bygger på er familjs förutsättningar och behov, som vi arbetar utifrån. Ni äger er insats.

Ta gärna kontakt med oss om du vill prata om hur du kan gå vidare för att få stöd via oss.

Tiden med oss

Efter er tid med oss vill vi att ni ska känna er stärkta som familj. Tillsammans kan vi arbeta med barnets behov, familjens samspel och kommunikation samt rutiner och struktur. Fokus på insatserna kan se olika ut beroende på vad just er familj behöver.

Vi träffas i er hemmiljö eller andra närliggande platser. Vi finns när ni behöver oss, dygnets alla timmar, veckans alla dagar.

Tiden med oss varierar utifrån uppdrag och behov.