Individuellt stöd och behandling

Det kan finnas olika anledningar till att just du besöker den här sidan. Du kanske vill ha hjälp med något som är eller har varit svårt i livet eller så är andra oroliga för dig. Vi vill att du ska ha en person som finns till stöd och som kan gå bredvid dig när livet känns tungt. En person som stöttar, håller i och håller ut tillsammans med dig tills det känns bättre. Tills livet fungerar för dig igen.

Tiden med oss

Efter din tid med oss vill vi att du ska känna att livet är hanterbart och meningsfullt. Tillsammans hittar vi en sysselsättning som du trivs med, ser till att du har viktiga människor som du litar på runt dig och har ett boende som är tryggt. Fokus på insatserna kan vara olika utifrån vad just du behöver för att må bra.

Du träffar oss på platser du själv väljer som t.ex. ett fik, en aktivitet, ta en promenad eller biltur. Vi finns när du behöver oss, dygnets alla timmar, veckans alla dagar.

Tiden med oss varierar utifrån uppdrag och dina behov.

Professionellt stöd

Hos oss möter du människor med kunskap och lång erfarenhet om vad som fungerar för att hantera och ta sig igenom svåra livssituationer. Tillsammans gör vi en plan som vi jobbar utifrån. Denna bygger på dina drömmar, vad du vill och dina behov. Du äger din insats.

Ta gärna kontakt med oss om du vill prata om hur du kan gå vidare för att få stöd via oss.